Τσιμικασ Λίβερπουλ - O ένας στην πρωταθλήτρια / Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε το απόγευμα της τρίτης(02/11) στην προπόνηση της λίβερπουλ με μαυρισμένο μάτι.

Αγόρασε άμεσα μέσω του skroutz! Διάλεξε ανάμεσα σε 36 αθλητικές εμφανίσεις liverpool το προϊόν που κάνει για σένα στην καλύτερη τιμή. Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε το απόγευμα της τρίτης(02/11) στην προπόνηση της λίβερπουλ με μαυρισμένο μάτι. Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση της λίβερπουλ πριν το ματς με την ατλέτικο μαδρίτης με μαυρισμένο μάτι. Ένα ακόμη γκολ του στην premier league πανηγυρίζει ο αντόνιο .

Ο κώστας τσιμίκας πήρε λεπτά συμμετοχής και στο ντέρμπι της λίβερπουλ με την τσέλσι, παίρνοντας τη θέση του άντι ρόμπερτσον στο 86', . O ένας στην πρωταθλήτρια
O ένας στην πρωταθλήτρια from www.gavros.gr
Διάλεξε ανάμεσα σε 36 αθλητικές εμφανίσεις liverpool το προϊόν που κάνει για σένα στην καλύτερη τιμή. Ο έλληνας μπακ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με φανέλα βασικού και . Ο κώστας τσιμίκας θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα της λίβερπουλ στον αγώνα με την κρίσταλ πάλας, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της . Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε το απόγευμα της τρίτης(02/11) στην προπόνηση της λίβερπουλ με μαυρισμένο μάτι. Εκτοξεύει την αξία του στη λίβερπουλ! Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση της λίβερπουλ πριν το ματς με την ατλέτικο μαδρίτης με μαυρισμένο μάτι. Ένα ακόμη γκολ του στην premier league πανηγυρίζει ο αντόνιο . Ο κώστας τσιμίκας πήρε λεπτά συμμετοχής και στο ντέρμπι της λίβερπουλ με την τσέλσι, παίρνοντας τη θέση του άντι ρόμπερτσον στο 86', .

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν .

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν . Διάλεξε ανάμεσα σε 36 αθλητικές εμφανίσεις liverpool το προϊόν που κάνει για σένα στην καλύτερη τιμή. €10.00m ➤ * may 12, 1996 in thessaloniki, greece. Ο έλληνας μπακ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με φανέλα βασικού και . Ο κώστας τσιμίκας μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην κρίσταλ πάλας κερδίζει έδαφος αντί του ρόμπερτσον στις… Ο κώστας τσιμίκας θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα της λίβερπουλ στον αγώνα με την κρίσταλ πάλας, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της . Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση της λίβερπουλ πριν το ματς με την ατλέτικο μαδρίτης με μαυρισμένο μάτι. Βασικός με ατλέτικο, ο κλοπ άφησε στον πάγκο τον ρόμπερτσον! Ένα ακόμη γκολ του στην premier league πανηγυρίζει ο αντόνιο . Ο κώστας τσιμίκας πήρε λεπτά συμμετοχής και στο ντέρμπι της λίβερπουλ με την τσέλσι, παίρνοντας τη θέση του άντι ρόμπερτσον στο 86', . Αγόρασε άμεσα μέσω του skroutz! Ο έλληνας μπακ είναι στο αρχικό σχήμα της λίβερπουλ. Ο τσιμικασ σερβιρε και… η λιβερπουλ σκοραρε (vids).

Ο κώστας τσιμίκας μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην κρίσταλ πάλας κερδίζει έδαφος αντί του ρόμπερτσον στις… Εκτοξεύει την αξία του στη λίβερπουλ! Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση της λίβερπουλ πριν το ματς με την ατλέτικο μαδρίτης με μαυρισμένο μάτι. Ένα ακόμη γκολ του στην premier league πανηγυρίζει ο αντόνιο . Ο έλληνας μπακ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με φανέλα βασικού και .

Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε το απόγευμα της τρίτης(02/11) στην προπόνηση της λίβερπουλ με μαυρισμένο μάτι. O ένας στην πρωταθλήτρια
O ένας στην πρωταθλήτρια from www.gavros.gr
Βασικός με ατλέτικο, ο κλοπ άφησε στον πάγκο τον ρόμπερτσον! Ο έλληνας μπακ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με φανέλα βασικού και . Διάλεξε ανάμεσα σε 36 αθλητικές εμφανίσεις liverpool το προϊόν που κάνει για σένα στην καλύτερη τιμή. Ένα ακόμη γκολ του στην premier league πανηγυρίζει ο αντόνιο . Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν . Ο κώστας τσιμίκας θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα της λίβερπουλ στον αγώνα με την κρίσταλ πάλας, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της . Ο έλληνας μπακ είναι στο αρχικό σχήμα της λίβερπουλ. Εκτοξεύει την αξία του στη λίβερπουλ!

Ο έλληνας μπακ είναι στο αρχικό σχήμα της λίβερπουλ.

Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε το απόγευμα της τρίτης(02/11) στην προπόνηση της λίβερπουλ με μαυρισμένο μάτι. Εκτοξεύει την αξία του στη λίβερπουλ! Διάλεξε ανάμεσα σε 36 αθλητικές εμφανίσεις liverpool το προϊόν που κάνει για σένα στην καλύτερη τιμή. Ένα ακόμη γκολ του στην premier league πανηγυρίζει ο αντόνιο . Ο έλληνας μπακ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με φανέλα βασικού και . Βασικός με ατλέτικο, ο κλοπ άφησε στον πάγκο τον ρόμπερτσον! Αγόρασε άμεσα μέσω του skroutz! Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν . Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση της λίβερπουλ πριν το ματς με την ατλέτικο μαδρίτης με μαυρισμένο μάτι. €10.00m ➤ * may 12, 1996 in thessaloniki, greece. Ο κώστας τσιμίκας μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην κρίσταλ πάλας κερδίζει έδαφος αντί του ρόμπερτσον στις… Ο τσιμικασ σερβιρε και… η λιβερπουλ σκοραρε (vids). Ο έλληνας μπακ είναι στο αρχικό σχήμα της λίβερπουλ.

Ο κώστας τσιμίκας μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην κρίσταλ πάλας κερδίζει έδαφος αντί του ρόμπερτσον στις… Ο τσιμικασ σερβιρε και… η λιβερπουλ σκοραρε (vids). Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν . Ο κώστας τσιμίκας πήρε λεπτά συμμετοχής και στο ντέρμπι της λίβερπουλ με την τσέλσι, παίρνοντας τη θέση του άντι ρόμπερτσον στο 86', . Εκτοξεύει την αξία του στη λίβερπουλ!

Ο κώστας τσιμίκας θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα της λίβερπουλ στον αγώνα με την κρίσταλ πάλας, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της . O ένας στην πρωταθλήτρια
O ένας στην πρωταθλήτρια from www.gavros.gr
Αγόρασε άμεσα μέσω του skroutz! Ο κώστας τσιμίκας πήρε λεπτά συμμετοχής και στο ντέρμπι της λίβερπουλ με την τσέλσι, παίρνοντας τη θέση του άντι ρόμπερτσον στο 86', . Ο κώστας τσιμίκας θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα της λίβερπουλ στον αγώνα με την κρίσταλ πάλας, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της . Ένα ακόμη γκολ του στην premier league πανηγυρίζει ο αντόνιο . €10.00m ➤ * may 12, 1996 in thessaloniki, greece. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν . Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε το απόγευμα της τρίτης(02/11) στην προπόνηση της λίβερπουλ με μαυρισμένο μάτι. Ο κώστας τσιμίκας μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην κρίσταλ πάλας κερδίζει έδαφος αντί του ρόμπερτσον στις…

Ο έλληνας μπακ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με φανέλα βασικού και .

Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση της λίβερπουλ πριν το ματς με την ατλέτικο μαδρίτης με μαυρισμένο μάτι. Βασικός με ατλέτικο, ο κλοπ άφησε στον πάγκο τον ρόμπερτσον! €10.00m ➤ * may 12, 1996 in thessaloniki, greece. Ο κώστας τσιμίκας πήρε λεπτά συμμετοχής και στο ντέρμπι της λίβερπουλ με την τσέλσι, παίρνοντας τη θέση του άντι ρόμπερτσον στο 86', . Ο έλληνας μπακ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με φανέλα βασικού και . Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν . Εκτοξεύει την αξία του στη λίβερπουλ! Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε το απόγευμα της τρίτης(02/11) στην προπόνηση της λίβερπουλ με μαυρισμένο μάτι. Ο κώστας τσιμίκας θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα της λίβερπουλ στον αγώνα με την κρίσταλ πάλας, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της . Αγόρασε άμεσα μέσω του skroutz! Ο έλληνας μπακ είναι στο αρχικό σχήμα της λίβερπουλ. Ο τσιμικασ σερβιρε και… η λιβερπουλ σκοραρε (vids). Διάλεξε ανάμεσα σε 36 αθλητικές εμφανίσεις liverpool το προϊόν που κάνει για σένα στην καλύτερη τιμή.

Τσιμικασ Λίβερπουλ - O ένας στην πρωταθλήτρια / Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε το απόγευμα της τρίτης(02/11) στην προπόνηση της λίβερπουλ με μαυρισμένο μάτι.. Ο κώστας τσιμίκας εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση της λίβερπουλ πριν το ματς με την ατλέτικο μαδρίτης με μαυρισμένο μάτι. €10.00m ➤ * may 12, 1996 in thessaloniki, greece. Ο κώστας τσιμίκας μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην κρίσταλ πάλας κερδίζει έδαφος αντί του ρόμπερτσον στις… Ο έλληνας μπακ είναι στο αρχικό σχήμα της λίβερπουλ. Εκτοξεύει την αξία του στη λίβερπουλ!